دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم

احتمال دعوت جبهه اصلاحات ایران از همتی و مهرعلیزاده

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، از احتمال دعوت جبهه اصلاحات ایران از همتی و مهرعلیزاده برای ارائه برنامه‌ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 01
کد خبر: ۹۰۲۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ یدالله طاهرنژاد عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران و نماینده حزب در جبهه اصلاحات ایران  ضمن ابراز بی‌اطلاعی از برخی خبرها مبنی بر پشتیبانی ستاد انتخاباتی جهانگیری از فعالیت‌های انتخاباتی همتی در استان‌ها، گفت:‌ آنچه که تا الان روشن است این است که حداقل 2 نفر از این حضراتی که به عنوان کاندیدای تایید صلاحیت‌ شده در عرصه حضور دارند، گرایش به اصلاح‌طلبان دارند و باید دید که جبهه اصلاحات در نهایت به کدامیک گرایش دارند. به هر حال تمام تلاش ما این است که برنامه‌های حزب را در چارچوب جبهه اصلاحات جلو ببریم و عمل کنیم.

 

وی درباره اظهارات اخیر سخنگوی جبهه اصلاحات مبنی بر عدم حضور فعالانه این جبهه در انتخابات پیش رو خاطرنشان کرد: شاید در جبهه اصلاحات نیز این نظر نهایی نباشد و ممکن است جبهه به این جمع‌بندی برسد که از یکی از کاندیداها حمایت کند و به نظر من هنوز نمی‌توان این کتاب را بسته فرض کرد. البته نظر اکثریت اعضای جبهه اصلاحات این است که حضور فعالانه‌ای برای انتخابات شورای شهر داشته باشیم و در عین حال هنوز بحث‌ها درباره انتخابات ریاست‌جمهوری نیز ادامه دارد و اینطور نیست که پرونده انتخابات ریاست‌جمهوری بسته شده باشد. به هر ترتیب نظر نهایی توسط سخنگوی جبهه اعلام خواهد شد.

 

نماینده حزب کارگزاران در جبهه اصلاحات درباره نامه‌ اخیر مهرعلیزاده به بهزاد نبوی تصریح کرد: آقای نبوی هنوز واکنشی مبنی بر اعلام وصول این نامه نداشته است ولی اگر بنا بر دعوت از کاندیدا باشد، هر دو کاندیدای اصلاح‌طلب به جبهه اصلاحات دعوت خواهند شد و ارزیابی من این است که به این سمت خواهیم رفت.

 

طاهرنژاد همچنین درباره رویکرد اخیر روزنامه سازندگی مبنی بر حمایت از کاندیداتوری عبدالناصر همتی، گفت:‌ موضع رسمی حزب کارگزاران تا این لحظه در راستای تصمیم جبهه اصلاحات است و روزنامه سازندگی هم کار خود را می‌کند و حزب ما هنوز به شکل رسمی از آقای همتی حمایت نکرده است.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پاسخ به این سوال که با توجه به عضویت همتی در حزب کارگزاران، آیا در نهایت ظرفیت حزب برای حمایت از او بسیج خواهد شد؟ تصریح کرد: امیدواریم جبهه اصلاحات در نهایت به این نتیجه برسد که از کاندیدایی حمایت کند که قابلیت‌های بیشتری برای ساماندهی وضعیت اقتصادی و معیشت مردم داشته باشد.

 

از روز گذشته برخی خبرها حاکی از این است که اسحاق جهانگیری ظرفیت ستاد انتخاباتی خود را در اختیار همتی قرار داده است. مسئله‌ای که شهیندخت مولاوردی به عنوان یکی از اعضای این ستاد در گفت‌وگو با تسنیم، از آن ابراز بی‌اطلاعی کرده است./تسنیم

 

ارسال نظر
آخرین اخبار